Speciální biochar jsme vyvinuli přímo pro pokojové a balkónové rostliny v květináčích. Jemná frakce ( 0-1 mm ) snadno postupně prostupuje do půdy a připraví vaším rostlinám...
Dr.Uhli vyvinul speciální, mineralizovanou směs biocharu, kvalitního koňského hnoje a močoviny přímo pro pokojové a balkónové rostliny v květináčích, zejména...
Poskytuje a zvyšuje hladinu vápníku dostupného pro rostliny. Přináší obrovské výhody s výhledem na zvýšení kvality plodin.
Vápník se hořčíkem se doporučuje na saláty a plodiny se sladkými plody jako jsou jahody, jabloně, melouny atp. Hořčík zvyšuje sladkost těchto plodů.
Velmi nízký obsah vlkhosti a vysoká reaktivita zabezpečuje, že působí velmi rychle a stává se tak nejlepším intervenčním a profylaktickým ošetřením rostlin.
Správná hladina dostupného vápníku znamená vyšší účinnost fotosyntézy, správná tvar listů a plodů, vyšší odolnost rostliny proti houbovým chorobám a tím zvýšení úrody bez ohledu na druh nebo odrůdu.
Hořčík pomáhá v půdě udržovat hrudkovitou strukturu. Zabraňuje zanášení při silných deštích, podporuje odkalení vody a detoxikuje půdu ještě lépe jak vápno. Produktu vzniká granulací hořčíkového prachu a mletím vápencového kamene.
Aplikace
– Zaorejte do půdy, nebo zapravte hrabičkami. Cca 1 polévková lžíce na 1m2 půdy.
– Přidejte do vašich výluhů ve stejné koncentraci jako dávkujete hnojivo. Tj 1 čajová lžicka na 1L vody. Kuličky jsou snadno nadrtit pro dobrou rozpustnost.
– Při akutní potřebě dodat vápník, rozdrťte kuličky na prášek a udělejte z nich výluh. Tím polijte celou rostlinu. Nové plody které vyrostou tak již nebudete mít plesnivé.
Není vhodné pro kyselomilné rostliny, protože zvyšuje PH půdy.
Obsah vápna min. 50% (CaCO3)
Vysoký obsah hořčíku min. 30% (MgCO3)
Velmi nízká vlhkost 3,5% (+- 2%)
0,5kg nasypte na 8m² půdy
Granulace 3-6mm
Určeno pro všechny typy půd vyžadující optimální pH, lze používat celoročně
0,5kg nasypte na 8m² půdy
Rozkládá se do 2 měsíců od aplikace.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.